מכללות » לימודי תעודה » לימודי פלאש

לימודי פלאש

השאר פרטים ליצירת קשר עם נציג מטעם האתר אודות
לימודי פלאש, השירות הינו בחינם!
רשימת מכללות
סמן

סמנו מכללות ומוסדות לימוד ומלאו פרטים בתחתית העמוד ליצירת קשר!

מיקום בארץ: סניפים בכל הארץ
השאר פרטים ונציגי המכללות שסימנת יצרו איתך קשר בהקדם
איפה היית מעדיף ללמוד?



איפה אפשר ללמוד קורס פלאש

קורס לימודי פלאש הוא קורס המקנה הכרות ושליטה ברמות שונות בתוכנת אנימציה, שעיקרה ביצירת אלמנטים בתנועה תוך מתן תחושה ואשליה של עומק. ידועה בתעשיית הסרטים, האנימציה והאינטרנט ביכולותיה ליצור סרטים וסרטונים, קליפים ולתרום רבות בבניית אתרים. בשונה מתוכנות עיצוב אחרות, כגון תוכנת האילוסטרייטור ותוכנת הפוטושופ, תוכנת הפלאש מוסיפה את מימד הזמן – ומכאן עולים צרכים חדשים ונדרש להתמודד לשלוט בהתנהגויות שונות בתכלית מאלו המוכרות בתוכנות האחרות.

את הקורס ניתן ללמוד בבתי הספר המתאימים לגרפיקה ומולטימדיה, המכשירים מקצועית ומעניקים תעודה מתאימה בסיום הלימודים. היתרון בהכשרות אלו הוא מהירות ההכשרה, עלות נמוכה יחסית, וזמינות מידית לעבודה. מכללות רבות גם מאפשרות ומנגישות את הסטודנטים ללימודים 'וירטואליים, ממש דרך האינטרנט, ללא צורך בהגעה פיזית למקום מפגש, על כל הטירדה הכרוכה בכך – חניה ופיח, זמני ועלויות נסיעות הלוך וחזור, דוח לבעלי הרכב אחת לתקופה, וכדומה. כך מתנהל שעור פרטי, אחד או אחת על אחד או אחת: בתום ההרשמה מתאמים עם המדריך או המדריכה יום ושעה – ומתחברים. יש גם מכללות ובתי מדרש בתחום המאפשרים לימודים וירטואליים דרך סרטים מוקלטים, היתרון הוא בגמישות השעות והזמנים, והחסרון הוא ביכולת לשאול שאלות אונ- ליין ולבצע פולו- אפ. הדרך להתגבר – קביעת עוגן של מפגש אונ- ליין לצורך שאלות וחידוד חומרים. רוב הקורסים מסתיימים בפרויקט גמר 

תכני הקורס

לימודי פלאש מתחילים בהכרות ראשונית עם סביבת העבודה החדשה, שלב חשוב והכרחי גם לשועלים וזאבים ותיקים בתחום, כלומר למעצבים המנוסים היטב בתוכנות גרפיות אחרות לעיצוב אנימציה. בשלב השני במהלך לימודי פלאש עוברים להכיר את כלי היצירה והעבודה לצורך האיור, העיצוב ויצירת האוביקטים הוקטוריים, והכרות ראשונית עם שימוש והתנהגויות שונות בציר הזמן. לאחר- מכן כבר מתחילים להפיק מוצרים שונים כגון סרטוני אנימציה קצרצרים ובאנרים פרסומיים לאינטרנט, לשלב אוביקטים ותמונות מהאילוסטרייטור, שפות תכנות נוספות, הוספת קול ו- וידאו, תפעול מספר סצינות רב, מצגות, שילוב לאתר אינטרנט, ועוד. בסופו של דבר גם יתמקצעו התלמידים באיור בסיסי ומתקדם, מעברי ביניים באנימציה, אפקטים כלליים מתקדמים, סימבולים מסוגים שונים, הוראות תכנות, וחיבור התוכנה לתוכנות אדובה אחרות.